tirsdag 18. mai 2010

Så var det litt om banene igjen...

I fare for å gjenta meg selv litt for mange ganger, så kommer litt info om ståa rundt banene.

Sjuer- og femmerfotballen er nå i gang på Ullerud, og alle gleder seg. Banemester Hans Glenne har merket banene, og de er litt forskjellige i størrelse. Det betyr at på den nærmeste banen skal de yngste femmerlagene spille kamper på tvers, mens på banen litt ut(på midten av) på feltet skal de eldste femmerne spille. At banen blir litt større ettersom man vokser, er jo hensiktsmessig:-).

Verre er det når vi kommer til 11-lagene. Både Seiersten og Ullerud match er i sjeldent dårlig forfatning, tid så langt ut på våren tatt i betraktning. Og vi må nok bare leve med at banene ikke blir så veldig bra før sommerferien. Vi prøver etter beste evne å gi de ulike lagene en så god kamparena som mulig. Men alle lag må ha forståelse for at man må jenke seg litt i forhold til krav på gode trenings- og kamparenaer. Det betyr at i disse dager trener alle satsingslagene på treningsfeltet, for å ikke belaste matchbanen på Ullerud for mye. Foreløpig har a-laget hatt enerett på Seiersten, med unntak av talenttreninger, men for å balansere trøkket litt vil noen lag innimellom få spille på Seiersten. Men mye blir det ikke. Vi har i tidligere år hatt tradisjon for å gi de ulike 11-lagene hver sin kamp på Seiersten. Det kommer vi neppe i mål med i år. I tillegg vil vi måtte ta i bruk grus i en bredere skala enn før.

Som dere sikkert har skjønt. Det er rimelig trøblete akkurat nå, og både banemester og banefordeler er satt under et ganske massivt trykk fra lagledere og oppmenn. Både fra a-lag og lag ned i 11-årsklassen. Det skal vi nok tåle, men i løpet av en mnd så blir det iallefall litt bedre. Da får vi kunstgressbanen på Frogn. 15.juni er utlovet dato. Fra denne dag vil veldig mange kamper og treninger flyttes opp dit, for å gi gressbanene en god
vekstperiode på nesten to mnd. Forhåpentligvis har vi da to gode gressbaner og en fantastisk kunstgressbane fra medio august.  Da går vi inn i en ny fotballverden.

Så bær over med oss denne drøye måneden frem til sommerferien. Vi kan love at alt blir bedre etter det.

mvh
Per - koordinator

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar