tirsdag 3. juni 2014

Kamper på Ullerudfeltet

Det er veldig mange omberammelser om dagen. Skoleturer, skoleavslutninger, jobbreiser osv gjør at kampkabalen mer eller mindre endres fra minutt til minutt.  Da er det viktig at vi har tunga rett i munnen, og har klare prioriteringer.  Jeg prøver etter beste evne å ha kontroll, men skulle det skje noen feil så vær konstruktive og løsningsorienterte. I dialog med meg er det viktig at dere tenker at klubben har nesten 80 lag i seriespill og rundt 250 trenere, lagledere og oppmenn.  Å skulle ha kontroll da, er en utfordring som innebærer mye seine mailer og planleggingstid i en allerede tettpakket fritid.

MEN!!!! Det viktigste er da at våre gjester fra andre klubber får spilt på de banene som ligger i oppsettet på trenersiden.  Er det kollisjon(skal jo ikke bli det, men...) så skal disse kampene spilles uansett.  Lokale femmerkamper kan fint spilles på treningsfeltet, og har prioritet framfor trening.

Under finner dere et banekart, med følgende forklaring:

U1 = Ullerud sjuer 1
U2 = Ullerud sjuer 2

Sjuerbanene ligger ikke helt som på kartet(de ligger etter hverandre på langs), men prinsippet er det samme. U-mini 1 og U-mini 2 ligger på den nærmeste sjuerbanen(U1).  U-mini 3 og 4 ligger på den borteste(U2).

På Ullerud Match spilles det 11-kamper, nierkamper og sjuerkamper.  Ullerud match sjuer 1 = sjuerbane på tvers, nærmest barnehagen.

Til sist:  Glem kretsens betegnelse på U-min 1A, 1B, 2A og 2B.   Hos oss heter de U-mini 1(1A), U-mini 2(1B), U-mini 3(2A) og U-mini 4(2B).

Lykke til i avslutningen av sommersesongen.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar