tirsdag 16. desember 2014

Tilleggstreninger


Fra slutten av (ultimo) januar til 30.april så kjører DFI Fotball tilleggstreninger med de yngste(femmer) lagene i klubben.  Dette er et individuelt tilbud der hver enkelt spiller/foresatte melder på sitt barn gjennom en påmeldingslink som vil publiseres når alt er klart.

Det vil bli egne treningsgrupper for gutter og jenter, og treningene vil foregå rett etter skoletid. Treningsarena vil mest sannsynlig bli i Drøbak Bokseklubbs flotte hall på Seiersten med trenere fra blant annet DFIs a-lag og damelag.

Etter planen blir det egne treningsgrupper for 2008(mandager), 2007(tirsdager), 2006(onsdager) og 2005(torsdager) + 2004 jenter(mandag 17:30).  Guttene starter økta 15:00, mens jentene starter 16:15. 

Treningene vil inneholde ferdighetstrening med ball, hurtighetstrening og mye spill.  Sportslig ansvarlig er sportssjef Teitur Thordarson, og det blir spillere fra A-lag senior og damelaget/J17 som skal være trenere.

Pris er ikke fastsatt, men blir ca 250-300 pr. spiller pr. mnd, som betales via nettbank ved påmelding.

Det vil også opprettes et ekstra treningstilbud til spillere født 2004 + 2003, etter en akademimodell.  Dette kommer vi tilbake til tidlig i januar.

I løpet av en uke så vil DFI Fotball gjøre en siste finpuss på tilbudet, og dette vil da sendes alle ledere/trenere på mail for viderebefordring den enkelte foresatte/spiller.  Dette er altså noe den enkelte lagleder ikke skal foreta en påmelding på.

Hver gruppe vil ha en begrenset størrelse på 20 spillere, så her blir det først til mølla når påmelding åpnes.

mvh
Teitur/Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar