søndag 13. mars 2011

Ad. treningstider og kunstgress

Gledelig nok ser det ut som om vårsola i kombinasjon med kjemikalier begynner å virke på isen på Frogn KG.  Det betyr at vi kan begynne å planlegge hvordan vi fordeler treningstid på kunstgress og Høiås i perioden frem til 15.mai. Vi må allikevel ta høyde for at vinteren prøver seg med enkelte krampetrekninger og at endringer kan oppstå, men det får vi ta litt på sparket. (Vi driver jo med fotball:-))

I perioden mars - 15.mai vil a-laget fortsatt trene på kgb, selv om de har et håp om at de kan "flytte" ned på Seiersten litt før. A-laget trener man,tir,tor og fredag kl. 17:30-19:00 alle dager, så det betyr at fordelingen av de resterende tidene vil innebære at ingen lag vil få treningstid alene på kgb. Men i DFI har vi alltid vært fleksible på treningstidene, og dette greier vi å få til sammen.  Jeg synes imidlertid at vi skal skryte av a-lagsmiljøet som i vinter har vært meget tålmodige i hensyn til treningstid/arena, og at disse bør prioriteres i denne perioden er egentlig en selvfølge. I tillegg er det noen lag som har seriestart allerede 11.april, noe som gjør at også disse vil prioriteres litt akkurat i denne perioden.

Men når denne vanskelige perioden er over, håper vi på at vi at vi er tilbake til normalen. Vi følger fjorårets modell der alle lag vil få tilbud om kunstgresstid etter følgende modell:
A-lag/Elitelag: 3-4 økter i uka.
J/G13-19 Fun: 2-3 økter i uka.
Sjuerlag: 2 økter(1 på hverdag + 1 i helg)
Femmerlag: 1.økt i helg.

I tillegg vil selvfølgelig Ullerud Match og Ullerud tr.felt være gode treningsarenaer i tilllegg til at noen foretrekker å bruke nærmiljøanlegg når de trener.

Mer info om dette kommer på lagledermøtet tirsdag.

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar