søndag 3. mai 2009

Status fra banemester Geir Sneis

Hei.
Vi åpner treningsfeltet og Ullerud match denne uka. Matchbanen har fått hard medfart i vinter, nytt av året er at det er etablert en ny gangsti tvers over banen. Der er så godt som alt gras gått ut. Mulig vi må reså i løpet av våren. Vi må se an hvordan matchbanen utvikler seg de nærmeste ukene.
Treningsfeltet
Treningsfeltet er fortsatt fuktig, men det vil bli satt nett på alle målene mandag kveld, slik at det er klart til bruk. Nett mot veien vil også komme på plass i løpet av uka. Vis hensyn fram til det er på plass og ikke ha skuddtrening mot naboene, de har vært tålmodige med de dårlige netta som har vært der.
Ta vare på banene
7’er feltet vil denne uka bli stelt med, og målet er at det er klart tilbruk fra uke 20. Jeg skjønner det er rift om å komme på gress. Alle ønsker så gode treningsforhold og kamparena som mulig, og vi jobber for å tilby det til flest mulig. Vi må imidlertid huske at banene våre består av levende materiale som trenger hvile og godt stell. Derfor må trenere og spillere være lojale mot det oppsettet av kamp- og treningsarenaer som blir satt opp. Om matchbanen på Ullerud er ledig så betyr ikke det at det er fritt fram foralle å benytte seg av den. Så lenge vi har en situasjon med begrensa gressareal i DFI, så må vi dele og ta vare på det vi har.

mvh
Geir
Banemester DFI

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar