søndag 9. mai 2010

Viktig melding fra banekomiteen på Sogsti!

Vi fikk denne meldingen fra banekomiteen for Sogsti Kunstgress. Det er viktig at vi er klare over retningslinjene for bruk av denne, og som også gjelder for de ulike nærmiljøbanene. Det er en målsetning om at vi greier å etablere banekomiteer også for de andre nærmiljøanleggene. Både for å holde kontroll på bruk, men også for å holde en god dialog med velforeningene som står som eiere av nærmiljøbanene. Vi vet at enkelte har planer for å videreutvikle noen av banene og ønsker å legge kunstgress, og det er veldig positivt. Men det må skje i samråd med velforeningene,og gjerne med oss i DFI. Men les redegjørelsen fra Sogsti. Den var absolutt på sin plass:-)

Hei!

Det er mai måned, og (som vanlig) vanskelige spilleforhold for de unge håpefulle som er glade i å drive med fotball i kommunen. Ullerud er i svak forfatning foreløpig, grusen på Høyås eller Folkvang pirrer heller ikke unge fotballbein, Seiersten er uaktuelt for andre enn muligens gode juniorer og A-lag. Ny kunstgressbane er heller ikke ferdig til bruk disse dagene. Derfor ser vi i banekomiteen på Sogsti behov for oppklaring rundt bruk av Sogsti Kunstgress. Det er jo slik at Sogsti Kunstgress er et nærmiljøanlegg, først og fremst myntet på barna som bor på Sogsti og går på Sogsti Skole. Meningen er at dette området i stor grad skal brukes fritt av barn som sokner til dette området. Det er unntaksvis åpnet for å spille noen få kamper der i DFI-regi (med Sogsti-lag) nå når banesituasjonen er så prekær. Dette er på forhånd avklart med banekomiteen på Sogsti. Årsaken til disse begrensningene er åpenbare; anlegget er ikke dimensjonert for å ta imot barn og unge fra hele kommunen. Derfor henstilles det til å ta hensyn, og ikke organisere aktiviteter, være seg treninger eller kamper, som bryter med de retningslinjer jeg har prøvd å skissere over. For det blir litt feil, selvom det er en spesielt vanskelig tid nå med dårlige baner, at der organisereres treninger for organiserte DFI-lag tilhørende utenfor Sogsti Skolekrets.

Ta gjerne kontakt med banekomiteen v undertegnede. Vi ønsker å ha en god dialog med alle som på en eller annen måte berøres av disse retningslinjene.


Når den nye kunstgressbanen står ferdig, håper vi at ALLE unge håpefulle i Frogn skal få det aktivitets-tilbudet de fortjener.

Håper dette var oppklarende. .

mvh
Banekomiteen Sogsti KG v/ Stein Amundsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar