tirsdag 31. august 2010

Så var det låsing av mål igjen + + +

Som sagt. Høsten er her, med våte baner og gress som vokser dårligere og sånn sett reparerer banene seg selv tregere. Av den grunn så må vi begynne å låse målene. Alle lagledere i DFI Fotball har tilgang til nøkler, så det finnes ingen unnskyldning for ikke å låse. Du får låst de opp igjen..

I tillegg må vi be om at man benytter hodet når man trener på gresset. Ullerud Match og Seiersten har fått mye juling med såpass mye regn i august. Det betyr at de tåler fint lite. En mulighet er selvfølgelig å flytte mer av kampene opp på kunstgresset, men da blir treningene der rammet. Så hvis vi er flinke og ser an banens beskaffenhet, så vil vi muligens ha gode gressbaner gjennom hele høsten.  Hvis du er i behov for en ekstra treningsøkt, så meld fra om dette sånn at ingen blir mistenkeliggjort for å ta seg til rette. Søndag var det tydeligvis noen som benyttet matchbanen på Ullerud. Det medførte relativt store skader på en bane som var veldig våt.  Det var unødvendig!!

En siste ting. Målene skal rulles ut av kunstgressbanen etter trening. Uansett om lag trener etter deg. Det er IKKE sikkert de vil ha målene på samme sted som det du hadde på din trening:-)

Per/Stein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar