mandag 6. september 2010

God uke for G96 og G95

Både DFIs G96-lag og G95-lag spiller sluttspill i KM-serien.  G96-laget var landets beste lag i fjor, men suksessen "kostet" laget sine tre antatt beste spillere, som ble flyttet opp på G95.  Allikevel gjør G96-laget sine saker meget bra. Onsdag sist uke slo de Moss 3-2 i en spennende kamp på Ullerud, og henger fortsatt godt med i kampen om kretsmesterskapet, som de også vant i fjor.

G95 ble ikke kretsmestere i fjor, fordi de spilte en aldersklasse opp for å få bedre matching. I år spiller de imidlertid i sin opprinnelige aldergruppe for å kunne kvalifisere seg for interkretsspill i 2011. Laget leder serien med seks poeng når seks serierunder gjenstår. Ikke minst takket være en sterk 3-1 seier over Moss i vårens kamp og imponerende 11-4 og 6-0 mot tabelltreer Sarpsborg. Laget er uansett sikret interkretsspill neste sesong da de to beste lagene i KM-avdelingen vil spille interkrets neste år. Og ned til nr. 3 på tabellen er det nå 12 poeng.

DFI G15 2 er også et meget godt lag. Fredag spilte også de mot Moss i KM-serien. Det ble 2-2 på kunstgresset, og de sørget derfor for at DFI 1 fikk en sekspoengersluke ned til nettopp Moss.

Vi ønsker lagene lykke til med resten av sesongen, og kanskje får DFI to kretsmestere i år. Det hadde vært moro...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar