mandag 13. desember 2010

Treningstider etter jul!

Det er vanskelig å spå om fremtiden!! Så også når det gjelder kunstgresstrening eller ei i vinter. Vi er fortsatt usikre på om Frogn KG blir en treningsarena denne vinteren, så derfor opererer vi i disse dagen med en backup-plan som går ut på å åpne Folkvang dersom kunstgresset forblir stengt.  Når det gjelder fordeling av treningstid så vil det legges opp til at vi ikke gjør for store endringer i de ekssiterende tider. De ulike lagene har sine treningsdager, og for å slippe og mikse disse for mye så er planen å jobbe etter følgende modell:

Dersom kunstgresset er klart:
Satsingslagene har hovedprioritet, men allikevel skal alle lag som ønsker å trene ute få minimum en økt på kunstgresset. Ellever-lagene får to-tre økter på KG, sjuerlagene en-to mens femmerlagene får en økt i helgen. Resten av treningene legges til Høiås.

Dersom kunstgresset er stengt:
Høiås har mindre kapasitet enn Frogn KG da Høiåsbanen er vesentlig mindre. A-laget skal inn med tre økter på Høiås mandag, tirsdag og torsdag kl. 17:30-19:00, og derfor må lagene som hadde denne treningstiden over på Folkvang. I tillegg må de fleste sjuer/femmerlag trene på Folkvang. Men med tanke på hvor god den banen var sist vinter, så spiller jo ikke det så stor rolle. Vi synes det er viktig at de eldre lagene har tilgang til garderobe/skift, noe som er av betydning i forhold til at de yngste trener på Folkvang.

Men en helt eksakt treningsplan vil komme på plass så snart en avklaring om kunstgress er tatt. Helst denne uka:-)

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar