torsdag 20. januar 2011

Vi er i gang:-)

Etter mye frem og tilbake vedrørende kunstgress, ikke kunstgress, Folkvang eller ikke Folkvang, kan det nå allikevel virke som om treningstidskabalen til en viss grad fungerer.  Selvfølgelig vil vær og vind bety en del for banenes beskaffenhet, men Ole Martin Tomter gjør en fantastisk jobb som "banemester" og når værgudene er på vår side så er Høiås og Folkvang meget gode treningsbaner. Vi som var rundt på Ås og Ski kunstgress i fjor vinter synes faktisk at grusbanene våre er vel så gode treningsarenaer som harde og glatte kunstgressbaner.

I løpet av første halvdel av januar så har vi også kommet i mål med påmelding av alle lag til seriespill av de som er eldre enn 11 år. Vi jobber i disse dager med å justere/få på plass eventuelle nye kontaktpersoner. Når denne infoen er oppdatert vil vi også oppdatere DFIs fotballnettsider sånn at det står riktig lagsbenevnelse og kontaktpersoner på de ulike lagene.

Innen 15. februar skal vi også melde på noen lag i kretsen, men for DFI sin del så fortsetter vi jo å spille internserie med de yngste alderstrinnene. Det betyr at vi kommer til å ha en frist på ca.15 mars for å få en oversikt over hvor mange lag vi kommer til å ha i de ulike aldersklassene. Som vanlig kommer "partallslagene" 2002+2004 spille onsdager, mens "oddetallslagene" 2001+2003 spille torsdager.  Seriestart er første onsdag i mai, dvs onsdag 4.mai og torsdag 5.mai.  Kampene vil i all hovedsak gå på Ullerud, men det er godt mulig vi sparer gresset de to første ukene for å kunne ha gode baner resten av sesongen.

I løpet av noen uker blir det også innkalling til lagledermøter. Det er styret som innkaller, og vi regner med god deltakelse fra dere lagledere på dette.  Skulle det være noen spørsmål om treningstid, seriespill eller annet, så er det bare å sende en mail til pwollb@gmail.com.  Jeg svarer så fort jeg kan, og uteblir svaret så må dere ikke nøle med å purre:-)

mvh
Per W
Koordinator barnefotball
DFI Fotball

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar