fredag 2. desember 2011

Treningstider ute/inne vår 2012

Under finner dere en link for treningstider på kunstgress/grus og for hallene/skolene for våren 2012.

Treningstidskabalen er et omfattende arbeid, da det er svært mange som har spesifikke ønsker i fht til når og hvor man vil trene. Noen kan ikke trene fordi det er håndballtreninger, andre pga av innebandy. Ingen lag vil trene onsdager grunnet karusellrenn, mens andre over hodet ikke kan trene i helger.  På bakgrunn av noen av disse ønsker, så er planen lagt.  Foreløpig er ingen ting lagt på Høiås/Folkvang, så her er det bare å komme med ønsker. Men merk at Høiås vil være reservearena for satsingslagene 13-19 år, dersom kunstgressbanen er "ubrukelig".  Folkvang vil også bli holdt åpen dersom det er behov for dette. 

Noen vil sikkert også reagere på at de har fått lite plass på kunstgresset, der store treningsgrupper må dele en bane. Til info skal også a-laget bare ha halve banen man, tir og tor, og da bør jo også andre lag i klubben kunne få til dette. Mye kan løses dersom de ulike trenerne samarbeider/planlegger øktene sånn at deler av økta trenger man lite plass, mens andre deler av økta trenger man stor plass. Hvis treningsgruppene samkjører dette, så er det faktisk fullt mulig å få til gode treninger selv om det er 70-80 spillere på banen samtidig. 

Når det gjelder innetider så vil jenter 2000/2001 og 2002/2004 få tilbud om å trene i Frogn Arena. Dette står ikke i oversikten. De andre treningstidene ligger i en egen fane på excel-arket. Hvis tiden ikke passer deg og ditt lag, så er det fullt mulig å ta kontakt med noen av de andre lagene for å bytte tider. Men husk å varsle Per om dette:-)

Men her ligger altså tidene for våren. Som mosjonerende skiløper så drømmer jeg jo om litt snø snart. Men som fotballtrener er jeg litt usikker på om jeg vil ha snø. Med andre ord!

Man får det ikke alltid helt som man vil:-)

http://idrett.speaker.no/Documents.ASP?WCI=wiDocuments&Insert=False&WCE=ceShowFolder&WCU=54510&FolderId=1311648

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar