mandag 2. januar 2012

Siste status vedrørende bane og treningstider

Godt nytt år.

Vi går nå inn i en treningsperiode der vi er usikre på hvor trenbar kunstgressbanen er, sånn at både Høiås og Folkvang skal holdes oppe for trening.

Noen endringer er allerede gjort på KG, fordi a-laget skal trene i Åshallen/Manglerudhallen 2-3 økter i uka, noe som frigjør kg. Disse er:

På mandager skal A-laget trene i Åshallen(innendørs kunstgress), noe som betyr at G97 skal trene 17:30-19:00 på 1/2 bane, mens J16 trener 19:00 på hel bane.

Tirsdager går som normalt, mens det på onsdager gjøres noen rokeringer. 2001-lagene trener på 1/2 bane 17:00-18:15, mens 2000-lagene trener 18:15-19:30. J16 trener fra 19:30.

Dette er de foreløpige endringene. I en overgangsfase er det viktig å vise forståelse og fleksibilitet, og samarbeide for å løse denne evigvarende "floken" på en best mulig måte.  I tillegg må hver enkelt trener/lag vurdere om de vil benytte Folkvang/Høiås i stedet for en mulig hard og glatt KGB. Folkvang står foreløpig ubrukt, men vil bli holdt åpen så sant det er et behov. På Høiås er det også mye ledig, men denne vil nok bli brukt mye av de eldre 11-lagene dersom kunstgresset blir for hardt.

Som dere skjønner, er ikke dette lett. I romjula var jeg på Ski KG, Ås KG, Kambo KG. Moss KG og Sprint/Jeløy KG. Alle var myke, fri for snø/is og innbydende grønne. Frogn KG var hard og tildels isete selv om banemann Bjørn Cato har måkt og brukt kjemikalier og temperaturen var godt på plussiden.(5+)

Men vi har altså to gode grusbaner, som vil være redningen for oss også i vinter. Så får dere vurdere om dere vil bruke kgb eller grusen.  Ta kontakt med meg på pwollb@gmail.com om dere lurer på noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar