onsdag 1. februar 2012

Treningene går sin gang

Da er vi snart halvveis i treningsperioden denne vinteren. Om drøye to uker er det vinterferie, og det blir lysere og lysere. For de som står mye ute på treningsfeltet, så er dette en god påminnelse om at seriestarten i april/mai ikke er så veldig langt unna:-)

Men vi har jo nesten to måneder med trening igjen.  Noen av de aller yngste starter ikke opp treningen før etter vinterferien, og noen drøyer faktisk enda lenger. Vi tror det er sunt at det opprettholdes en pause i treningsarbeidet for at ungene skal få tid til andre aktiviteter, og det er ingen krise at 7-10 åringer tar seg en god pause vinterstid. Det kan fort gi mye god motivasjonen når sesongen starter opp. Vi som trenere og ledere må legge opp et løp der vi må ha som ambisjon at alle skal spille fotball så lenge som mulig. Da er det muligens lurt å ikke presse ut alt av "sitronen" så veldig tidlig....

Stig Inge Bjørnebye har på nytt forfattet en artikkel om breddefotball og talentutvikling.  Les gjerne denne. Den gir oss et perspektiv på hva barne og ungdomsfotball egentlig dreier seg om, og tanker om hva talentutvikling kan innebære. 

God lesning:-)

Per

http://www.fotball.no/Barn_og_ungdom/Ungdomsfotball/2012/Bjornebye-En-bred-vei-fremover-for-norsk-fotball/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar