tirsdag 25. september 2012

Litt om baner, flomlys og høstferie

Da er vi inne i sluttfasen av sesongen, og banene begynner å bære preg av mye bruk og slitasje. Men de holder fortsatt meget god stand, og sånn ønsker vi at de skal fremstå også i starten av neste sesong.  Derfor er det viktig at mål låses etter bruk, at gresstuster som blir sparket opp blir tråkket på plass igjen etter følgende metode:

Hvis oppslått torv/gress ikke legges på plass innen kort tid, dør røttene. Legg derfor gresset på plass omtrent slik den lå (med røttene ned), da overlever gresset fint.Tråkk den godt på plass med foten.
 
Nå som gress-sesongen stort sett er over, blir det mer aktivitet på kunstgress og grusbaner. Paradoksalt nok funker det gamle flomlyset på Høiås godt, mens det nye flomlyset på KG er lunefullt. Lyset skrur seg noen ganger bare delvis på, og kan plutselig slukke. Det er uholdbart. DFI har satt fagfolk på saken, men de sliter med å få ting på plass. Titusenvis av kroner er brukt, og reparasjoner pågår fortløpende. Vi beklager jo dette, og håper at ting løser seg så fort som mulig.
 
Kommende uke er det høstferie, og fotballferie for mange. Men noen skal delta på fotballskoler, mens seniorlagene fortsetter seriespillet.  Så hvis dere er hjemme kan dere følge Trosvik - DFI i Fredrikstad kommende lørdag, mens Nordstrand besøker Seiersten lørdag 6.oktober.  Med seier mot disse to bunnlagene, så bør opprykket være en formalitet.  Så har du tid og anledning så møt opp og hei DFI opp i 2.divisjon.
 
God høstferie!!
 
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar