lørdag 20. juli 2013

Treningstider frem mot skolestart

Håper alle nyter de flotte sommerdagene:-)

Mange lag har tatt seg en treningspause, mens noen holder det i gang stort sett gjennom hele sommeren. Det fører fort til at noen rokerer seg til litt "bedre" tider enn det de vanligvis har.  Det er selvfølgelig helt greit dersom laglederne/trenerne har forsikret seg om at tiden faktisk er ledig. 

For det er fortsatt de gjeldende treningstider til venstre som gjelder, og som man skal forholde seg til. Dersom man "tar" et annet lags tid, så må dette være klargjort mellom lagene.  Sjekk gjerne det enkelte lag sin blogg, og ta kontakt med de andre laglederne dersom det er usikkerhet knyttet til om de faktisk trener.  Stort sett vil dette løse seg uansett fordi treningsgruppene er mindre enn vanlig, og det er bedre plass på KG.  Men å være i forkant er jo aldri dumt:-)

Når det gjelder gressbanene så er disse luftet, dresset, børstet og sådd med hurtigvoksende gress.  Gressbanene(Seiersten/Ullerud Match og sjuer/femmer) er stengt til 10.august dersom ikke annet er avtalt med banemester.  Treningsfeltet er alternativet dersom dere trener på gress.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar