mandag 9. september 2013

VELKOMMEN TIL Fotballakademi i regi DFI Fotball!


VELKOMMEN TIL Fotballakademi i regi DFI Fotball!

DFI Fotball starter nå opp med eget Fotballakademi fra 15.september 2013. Akademiet er ett tilbud til jenter og gutter i klassetrinnene 4, 5, 6 og 7 på alle skolene i Frogn.

Første akademiperiode varer fra 15 september og frem til 15 November.

I perioden frem til kulda setter inn vil Seiersten være arena for akademiet og treningene vil være i tidsrommet kl 14.30 til kl 16.00.

Det kjøres 2 faste økter pr uke mandager og torsdager

Pris trening 1 dag per uke kr. 500,- per mnd og 2 dager per uke kr. 800,- per mnd.

Elevene møter opp rett etter skoletid på Seiersten. For de av elevene som slutter tidligere enn kl 14.00 så vil det være instruktører til stede fra kl 13.45.

Hovedinstruktører på Akademiet vil være A-lagstrener Andre Bergdølmo – I tillegg vil flere av A-lagsspillerne og A-lagstrenerteamet bidra i enkelte av treningstimene.

På hver trening vil elevene få servert et enkelt fruktmåltid som skal bidra til at elevene har nok energi til å gjennomføre øktene.

Selve treningsøktene vil ha fokus på teknisk utvikling av spillerne, i tillegg til at vi tilrettelegger for mye ball og spill i øktene.

Påmeldingsblankett sendes til: dfi@dfi.no

NB! Alle som deltar på akademiet må være medlemmer i DFI

Vi har plass til ca 50 elever – først til mølla prinsippet gjelder!

Faktura blir sendt deltakerne fra DFI-kontoret

Håper med dette at Deres sønn/datter ønsker å delta på dette utviklingsopplegget. Eventuelle spørsmål kan rettes til administrasjonen i DFI.

Mvh

DFI Fotball

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar