onsdag 21. mai 2014

Seiersten idrettspark på anbud

Totalentreprisen for oppgradering av Seiersten stadion med tilhørende infrastrukturtiltak er nå kunngjort på doffin.no som åpen anbudskonkurranse. Anbudsfristen er satt til 8. august 2014 kl. 14.00.

Totalentreprisen omfatter etablering av ny fotballbane med kunstgress og undervarme (IR-anlegg), ny 400 meters løpebane, etablering av ny tribune med lagerlokaler og stadionbelysning.
Infrastrukturarbeidene i totalentreprisen består i hovedtrekk av etablering av ny nettstasjon (transformator), parkeringsarealer med belysning, omlegging og oppgradering av Rådhusveien. I tillegg kommer oppgradering av Belsjøveien opp til Vollveien, utskifting av vann og avløpsledninger, overvannsanlegg, ny miljøstasjon med nedgravde løsninger (glass/metall og klær), utbedring av krysset Osloveien / Belsjøveien iht. Statens Vegvesens krav og utbedret løsning for bussholdeplass.

Dette betyr at det kan ligge an til at Seiersten kan få kunstgress neste år. Noe som vil avhjelpe den prekære banesituasjonen betraktelig, da den vil bety rundt 40 timer mer disponibel tid til kamper og trening.  Det er bare å krysse fingre og tær for at plan for progresjon opprettholdes.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar