onsdag 22. april 2015

Barnefotballdagen

Velkommen til Den Store Barnefotballkvelden


Østfold Fotballkrets er glad for på nytt å arrangere «Den Store Barnefotballkvelden» i forkant av seriestart i barnefotballen.

 «DEN STORE BARNEFOTBALLKVELDEN»:

 INNHOLD:

DE GODE TRENINGSØKTENE I TEORI OG PRAKSIS 
    • Først teori på Quality om hva en bør tenke på i planlegging, gjennomføring og etterarbeid av ei økt på de ulike alderstrinn.
    • Deretter praksis i Østfoldhallen, der vi deler i 2 grupper (6-9, 10-12 år). Her demonstrerer noen av de beste barnetrenerne i Østfold gode økter, samtidig som deltakerne blir fortalt av annen instruktør hva som gjøres og tanker bak, samt muligheter for endringer. Man kan velge å følge en gruppe eller gå rundt og se på flere. Her får du ideer om øvelser, samt se god metodikk/pedagogikk i praksis. Bl.a tilbakemeldinger, kvalitet, differensiering, momenter, med mer er med.
    • Til slutt oppsummering og diskusjon i grupper på tribunen etter dagens teori og praksis.

  • HVORDAN JOBBER JEG MED KEEPEREN I DEN DAGLIGE TRENINGA
    • Først teori på Quality, der dere får ideer og tanker på hvordan gjøre arbeidet, og hva prioriterer jeg i arbeidet.
    • I praksisen i Østfoldhallen vil dere være objekter selv. Dette for at dere skal få kjenne på kroppen hvordan ulike keeperteknikker utføres. Denne måten å arbeide på er utrolig lærerik og motiverende. Skulle noen ikke ønske å være keeper selv, så er det ikke noe problem. Men for de fleste: Ta med treningsutstyr for å være i aktivitet selv. Vi vil ha mange instruktører i sving samtidig.
  • «FAIR PLAY»
    • Vi setter av 15 min til nytt om «Fair Play» og viktigheta av det i teori på Quality.                  
 DELTAKERE:
              - ALLE SOM ER TRENERE, LEDERE OG TILLITSVALGTE  I BARNEFOTBALLEN
              - DET ER I TILLEGG EN STOR FORDEL AT KLUBBENS  STYRE I BREDDEFOTBALLEN DELTAR

Denne kvelden er et «must» for alle som skal holde på med barn i alle klubber. I tillegg til å trene utespillere, gjør vi et dykk i keeperarbeid. Et felt de fleste av oss kan alt for lite om.
Denne kvelden gir stor lærdom som gjør at man får optimal kvalitet på arbeidet i egen klubb og spesielt på treningsfeltet

Tid:           Mandag 4.mai kl. 17.30 – 21.00
Sted:         Quality Hotell Badeland i Sarpsborg –  Teori kl. 17.30 – 18.45                                                     Østfoldhallen  -  Praksis kl. 19.00 – 21.00
Pris:          kr.100,- per deltaker inkl. kaffe som er klar når vi ankommer Østfoldhallen.(klubber som stiller mer enn 10 deltakere betaler max kr. 1000,- totalt, uansett antall deltakere)

Faktura sendes klubbene i etterkant av seminaret.
Påmelding:       harry.hansen@fotball.no
 Frist:                  Snarest og senest innen lørdag 2.mai (dette slik at vi kan ordne stort nok lokale).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar