onsdag 3. juni 2015

Presisering ved stenging av baner i sommer

Til info!


Ullerudbanene er stengt etter kl. 15:00 ( til 18:00) på fredag 5.juni.  Dette pga av sprøyting av både treningsfelt, matchbane og sjuerbanene.


I tillegg: I ukene 28, 29(mest sannsynlig 30) er Ullerud og kunstgresset stengt for all trening. Ullerud skal duklegges, det skal skiftes ut gress på en del dårlige partier og banen trenger hvile etter en tøff vårsesong med ekstremt høy belastning.

Treningsfeltet vil stå åpent og mål flyttes opp dit.

Frogn Kunstgress vil også være stengt i sommer, da gresset skal tas opp og nytt topplag skal legges før nytt gress skal legges på. Stenging iverksettes rett etter at a-laget går i ferie, dvs den 27.juni.

De av lagene som skal holde det i gang i sommer, må da kontakte naboklubber for å se om de har tid som dere kan disponere. Dette kan jo fort koste noen kroner, men sånn er det.  Trøsten får være at vi til høsten vil få langt bedre baneforhold. Evt kan Høiås benyttes!

Kommentar fra Per:

Det er banemester som har bedt om dette.
 
Treningsfeltet vil være åpent.
 
Det dreier seg også om ferieavvikling da banemester tar tidlig ferie for å kunne jobbe med banene når aktiviteten er på sitt laveste. De eldste lagene skal uansett ikke ha Ullerud som treningsarena og må påregne å trene hos naboklubber i noen få uker/økter. Dette har vært normal prosedyre ved stengning av Ullerud Match før.
 
Matchbanen har måttet tåle omfattende bruk i vår. I tillegg har lagene som har spilt der stort sett forlatt målene ulåst sånn at mange har tatt seg til rette og brukt matchbanen til lek og moro. Dette gjelder spesielt 02, 03 og 04 + jentelagene. Dette har gjort betydelig slitasje/skade.
 
Vi som har jobbet med banene i flere tiår vet hvilken positiv effekt duklegging, lufting, resåing og hvile har for banene utover høsten. At det påfører enkelte lag noen utfordringer er sånn det er.
Dette er siste sommeren dette vil være en utfordring. Sportslig utvalg kan se på ulike løsninger for a-lag; damelag, junior og G16 disse få ukene. I Ås, Nordby, Vestby vil det stå 4-5 kunstgressbaner nesten tomme disse ukene. Dvs 10-15 minutter å kjøre. Det bør være mulig å trene der hvis man kommuniserer med disse.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar