mandag 21. september 2015

Litt info om kamper i oktober

Hei!

Det er sikkert mange som lurer på når Seiersten åpner.  Det siste vi har fått høre er at banen kanskje kan tas i bruk etter høstferien. Planen er da at A-laget spiller den aller første kampen der den 3.oktober.

Det er noen forutsetninger som allikevel må på plass før dette. Tartandekke må legges, og dette fordrer godt vær noen dager. I tillegg må en del tekniske ting på plass. Blant annet flomlys.  Men dette håper vi ordner seg:-)

Når det gjelder kamp og trening i oktober, så beholdes treningsplan for Frogn KG som dermed blir primærarena for trening.  Så mange kamper som mulig blir flyttet inn på Seiersten, og de vi ikke får spilt der skal gå på Frogn KG.  Det betyr i praksis at ingen kamper går på gress/grus etter høstferien.  Dette innebærer imidlertid noen justeringer i tid.  På mandager og torsdager disponerer DFI Friidrett friidrettsbanen mellom 18:00 - 19:30.  Da kan fotballen trene på gresset, men det skal ikke spilles kamper.

Vi har også en målsetting å arrangere en femmerfotballkveld i oktober, da vi setter opp fem-seks baner på Seiersten og spiller kamper fra 17:00 - 20:00.  Lagene født 2005 - 2008 vil da spille mot hverandre og vi legger opp til full speakertjeneste, kiosk, grilling og mye moro. 

Ny treningsplan for Seiersten KG og Frogn KG vil bli klar i oktober, og vil gjelde fra 1.november.  Alle lag vil da få en mye bedre treningshverdag, og det gleder vi oss veldig til:-)

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar