mandag 23. januar 2017

Overganger



Vi er inne i en periode med mange overganger og vi har allerede fått et par henvendelse fra klubber hvor det tilsynelatende har vært brudd på paragrafene under. Vi ber klubbene presisere at kommunikasjon vedrørende overgangene skal skje på klubbnivå og ikke mellom trenere. Vi ber klubbene presisere dette ovenfor sine trenere og kontaktpersoner på det enkelt lag.

Kapittel II: Overgangsbestemmelser for spillere under 15 år
§ 4-1.Før spilleren kontaktes med tanke på overgang, skal ny klubb på etterviselig måte sende skriftlig underretning til nåværende klubb og spillerens foresatte. Nåværende klubb skal også informeres uten ugrunnet opphold dersom spilleren selv tar kontakt. Etter at nåværende klubb er underrettet, skal det gå rimelig tid før spilleren kontaktes.

Kapittel III: Overgang/utlån av amatørspiller over 15 år§ 6. Henvendelse til spiller i annen klubb
§ 6-1.Før det kan gjøres henvendelse til spiller i annen klubb med sikte på overgang/utlån, skal ny klubb på etterviselig måte sende skriftlig underretning til nåværende klubb. Nåværende klubb skal også informeres uten ugrunnet opphold dersom spilleren selv tar kontakt. Etter at nåværende klubb er underrettet, skal det gå rimelig tid før spilleren kontaktes.


Husk også: Alle spillere født i 2005 eller eldre skal være registrert i FIKS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar