onsdag 10. mai 2017

Dessverre må vi stenge gresset torsdag også - se bilder

Hei!

Etter en sjekk onsdag ettermiddag, er det dessverre sånn at vi ikke kan åpne gresset torsdag heller.  Det er overvann på store deler av banen, og i natt er det meldt mer sludd og regn, samt null grader.

Så da må vi holde gresset stengt.  I tillegg er det fullt med kamper på kunstgresset, sånn at det ikke finnes noen mulighet for å flytte. I teorien hadde det vært mulig å flytte noen kamper til Seiersten. Men fotballen får ikke spille kamper på Seiersten mandager og torsdager mellom 18.00 og 19.30 pga friidrettstrening.  Dette er en avtale som er gjort med DFIs hovedstyre for at friidretten skal få trent under greie forhold de to øktene de har i uka. Det har vi stor respekt for. 


Hvert enkelt lag må ta kontakt med sine motstandere, og informere om ståa her i Drøbak.  Hvis dere blir enige om å flytte kampen, så ta kontakt med Per så finner vi en ledig bane.

For vi må jo håpe at vi nå slipper mer av dette (u)været med snø og sludd midt i mai.

Meteorologens tekstvarsel fra yr.no

torsdag

Østlandet Østlig bris, først på dagen frisk bris på kysten. Skyet. Litt regn eller sludd, snø i høyden. Nedbør ventes særlig nord og øst for Oslo. Nedbøren avtar langsomt utover dagen, og i kveld stort sett oppholdsvær i hele området.

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar