fredag 25. juni 2010

Sommerferie og kunstgress

Vi sier bare ja takk til begge deler. I beste Ole Brum-stil ønsker vi både sommerferie og kunstgress velkomne til oss i DFI Fotball.  Allerede mandag starter Jan Erik Audsen sin fotballskole på Frogn Kunstgress for 95-98-gruppa. 

Kunstgresset åpner fredag 25.juni, men den store åpningen vil ikke avstedkomme før skolen starter. Da blir det en åpningsfest med kamper, taler, ordfører og mye baluba. Men inntil det så står banen der til disposisjon. Mange fotballspillere har allerede tatt sine første spark på den fantastiske banen, og den blir en kjærkommen tilvekst for hele DFI Fotball.

Frogn Kunstgress blir en bane for alle lag i DFI. Alle vil få tildelt treningstid der, og alle vil få spille kamper der. Men ikke samtidig, og ikke i samme uke.  Fortsatt vil femmerlagene trene på sine respektive anlegg, men alle femmerlag vil få en økt på 1 1/2 time i helgene. For sjuerlagene så vil disse få en økt midt i uka, og en i helgen. 11-lagene vil få litt mer. Men dette harmonerer jo godt med aktivitetsnivået til de ulike aldersgruppene.

A-laget vil fortsatt ha Seiersten som sin treningsarena, men vil innimellom få noen timer fordi de skal spille en kamp på kunstgress et annet sted. Da vil de lagene som "mister" sin økt, få kunne trene på enten Seiersten eller Ullerud Match. Men dette blir unntakene.  Junior KM skal trene fast på kunstgresset, men disse trener 16:00-17:30, så derfor går ikke dette utover de andre lagenes treningstid.

Jada. Det skal spilles mange kamper på kunstgresset. I august først og fremst fordi man ønsker å spare Ullerudfeltet. I september fordi det på høsten blir mørkt langt tidligere, sånn at den eneste muligheten for å gjennomføre et tett kampprogram i løpet av en hektisk september, er å benytte kunstgresset til kamper.  Dette vil av og til innebære at lag mister treningsøkter, men sånn vil det jo måtte bli.  Innimellom!

For kunstgresset løser ikke alle utfordringer i DFI Fotball. En komite driver i disse dager og jobber frem et forslag på kunstgressbane 2 i Frogn. Det blir spennende å se hva de kommer opp med.

Treningstider for høsten blir lagt ut midt i juli. I juli blir det ingen fast plan utover at de lagene som skal spille Norway Cup og Sandar Cup i begynnelsen av august kan sende sine behov til Per. Men som sagt. Alle vil få trene og spille kamper på kunstgresset denne høsten. Så dette blir et anlegg for hele DFI Fotball. Det kan alle være trygge på!!!

God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar