mandag 14. mars 2011

Kort referat lagledermøte

Lagledere for rundt 40-50 lag stilte på lagledermøte, og ifht til sakslista ble følgende gjennomgått:

- Litt om generell info om ståa i DFI Fotball
"Ståa" er god, selvom vi sliter med banesituasjonen akkurat nå. A-lagsøkonomien har en positiv utvikling, junioravdeling har god økonomi.  Sporstlig utvalg/sportsplan er på vei til å etableres og vi har utrolig mange dyktige trenere og lagledere engasjert rundt de aldersbestemte lagene. I tillegg er det god kontinuitet i styret og de fortsetter den kursen de staket opp i fjor.

- Administrative rutiner vedrørende lagslister, forsikring, treningsavgifter.
Stein gjennomgikk denne, og alle lagledere vil få tilsendt utlevert infoskriv om alt fra hvem som sitter i styret til hvordan man skal gå frem ved skader/forsikring.

- Utstyr - diskusjon rundt hva lagene skal ha, hvordan løser vi dette?
En oppfordring om at alle lag må levere inn utstyrslister ble gitt.  Ellers så har styret benyttet rundt 150.000,- til å kjøpe inn nye fair-play drakter til alle lag. Over 800 draktsett er kjøpt inn, og dermed kan vi få til en uniformitet blant DFI-lagene. For øvrig er Helge Moen, helgrei@online.no mannen å kontakte vedrørende utstyrsbehov.

- Kort oppdatering rundt Sportsplan
Sportsplanen kommer vi tilbake til seinere.

- Baner og anlegg, treningstider og gjennomføring av kamper.
Les denne: http://dfi-trenersiden.blogspot.com/2011/03/ad-treningstider-og-kunstgress.html
Alle henvendelser rundt flytting/omberamming av hjemmekamper skal gjøres til pwollb@gmail.com og IKKE til Østfold Fotballkrets. Ellers vil det bli innkalt til årvisse, vårlige dugnader på Seiersten og Ullerud. banemester innkaller når han mener tiden er inne.

- Kurs og tematreninger
Kjetil Elvebakken og Eirik Tord Jensen har hånd om dette. Dette har blitt veldig bra, og alle kurs legges ut på DFIs nettsider. Meld dere på!!!

- Eventuelt
Endel spørsmål rundt kunstgressbanen ble tatt i starten.  Med tanke på værutsiktene med mye sol og etter hvert varmere vær, så kan den muligens åpnes neste uke. Men da kun for trening. Banen skal først graves opp i skoleferien og skal være klar for trening 1.august.

Etter møtet hadde 04-lagene et kjapt koordinerende møte, før laglederne gikk hjem for å se Champions League:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar