mandag 19. mars 2012

Referat lagledermøtet tirsdag 13.mars

Trenere og lagledere som representerte ca. 50 lag var tilstede. Her kommer et kort referat ut i fra agendaen:-)
- Litt generell info fra DFI-kontoret/Stein.
En kort presentasjon av DFIs adm ved Lise, Ann Helen og Stein. I tillegg ble det delt ut et skriv angående rutiner som kan fåes ved henvendelse DFI-kontoret.

- Treningstider i DFI Fotball, prioriteringer og vurderinger.
En kort gjennomgang av prioriteringer vedrørende tildeling ble skissert, og ingen hadde for øvrig noen kommentarer rundt dette.

- Kampsesongen, utfordringer og praktiske løsninger. Lagledere ble oppfordret til å følge med på blogg. Ved endringer grunnet mye nedbør eller annet, vil lagledere bli kontaktet på kampdagen dersom kamper må flyttes. Hvis det regner mye må det følges med på blogg for å se hvordan kampflyttinger påvirker treningskabalen.  Sjuer/femmerlagene ble oppfordret til å sjekke ut terminlista, og dersom de ønsker å flytte kamper må pwollb@gmail.com kontaktes FØR 31.mars.

- Materiell - hva skal lagene ha. Materialforvalter Helge Moen helgrei@online.no orienterte om at det er bare å kontakte han vedrørende spørsmål om utstyr. Når det gjelder ballstørrelse ble det en liten diskusjon angående treerballer  til de aller minste lagene. Dette blir fulgt opp. Det samme gjør spørsmålet rundt keeperhansker til alle lag.  Det ble også minnet om at sponsorer på treningsdresser osv er OK, så lenge det ikke er i konflikt med DFIs hovedsponsorer. Reklame på drakter MÅ avklares med materialforvalter.

- Blogging og mailvirksomhet. Laglederne ble anbefalt å følge med på trenerbloggen, samt sørge for at DFI har korrekt kontaktinfo på trenere og lagledere. I tillegg ble det gjort en kort orientering om spillerregistrering på FIKS(Fotballens Informasjon og KommunikasjonsSystem). Kurs i dette vil bli gjennomført i løpet av våren.

- Kurs og temakvelder. Det vil også denne sesongen bli gjennomført både dommerkurs, trenerkurs og temakvelder. Dette blir fortløpende lagt ut på blogg.

- Dømming. Klubben har en del dommere som kan dømme femmer/sjuerfotball. DFI Fotball skal prøve å lage en liste over dommere som legges ut på trenersiden med mobnr. og epostadresse.  Dermed kan lagledere med behov for dommer til sine kamper kontakte dommere. Å dømme en femmerkamp honoreres med kr.75 som lagledere legger ut for og får igjen på DFI-kontoret mot dommerregning. For sjuerkamper er summen kr.100,-

- Eventuelt. Trenere og foresatte i klubben oppfordres til å ta kontakt med klubben dersom de kan bidra under fotballskolen i august. Det etterlyses flere voksne til å følge opp under fotballskolen. Fjorårets fotballskole var et skritt i riktig retning, men med enda flere voksne kan det bli kjempebra. Kan man bidra en dag, en formiddag eller flere dager, så ta kontakt med dfi@dfi.no .

Møtet ble avsluttet 20:45.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar