torsdag 8. mars 2012

Treningstider på kunstgress/Høiås

I løpet av fredagen kommer det et korrigert oppsett av treningstider på kunstgress/Høiås.  Flere av lagene har kommet med ønsker, men i første omgang kommer vi ikke til å gjøre større endringer før etter påske fordi været fortsatt er såpass ustabilt at vi ikke kan forvente at kgb er åpent hele veien. Da kommer vi også til å hensynta de ulike lagenes kampdager.

Men i forbindelse med treningstidene til medio/ultimo april, har a-laget og koordinator blitt enige om at a-laget får treningstid mandag, tirsdag, torsdag og fredag 16:30-18:00. Den siste halvtimen spiller de på stor bane, dvs mellom 16-meterne på begge sider. Lag som er oppsatt med treningstid 17:30 disponerer plassen bak de respektive målene, omtrent som en sjuerbane. Her er det god plass til oppvarming gjennom firkanter, småspill, koordinasjon/motorikk, pasningsøvelser, styrke, spenst/hurtighet osv. 

Vi synes dette er en god måte å løse dette på. At a-laget/G19 ikke trener etter 18:00 gir de øvrige lagene i klubben bedre kapasitet på kunstgresset. Derfor så synes vi dette er til å leve med for ALLE. A-laget flytter jo også treningene ned på Seiersten så snart den er klar, så dette er en løsning som kommer til å vare en drøy måned.

Men "nytt" oppsett kommer fredag, og kommentarer på dette kan formidles til pwollb@gmail.com i løpet av helgen.

Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar