mandag 18. mars 2013

Referat lagledermøtet!

1. Velkommen

2. Økonomisituasjonen i breddefotballen v/ fotballeder Helge
- Helge Måseidvåg redegjorde for økonomisk status og for vedtaket som ble gjort på årsmøtet i forhold til å slette toppfotballens gjeld til bredde. Gjelden er et resultat av gammel moro, som dagens styre ikke har vært en del av. Det har alltid vært en kultur i fotballgruppa at topp har lånt fra bredde, og bredde fra topp når det har vært behov. Det er altså ikke vanntette skott sånn som enkelte trodde det var. Dagens styre påpekte at det har vært vanskelig å få god oversikt over økonomien i fotballgruppa fordi det har vært så stor turnover blant de tillitsvalgte. Det er gjort innstramminger både i forholdt til lønninger og andre utgifter i toppfotballen, og styreleder mener at man nå har god kontroll på utgiftssiden i toppfotball. Breddefotballen har også en krevende økonomi, med store utgiftsposter til materiell, dommere, vedlikehold av baner osv.

3. FIKS - Per
- Det blir innkalt til kurs i FIKS rett over påske for lagene som spiller 11-fotball.

4. Sportslig utvalg - aktuelle saker - SU(Sportslig utvalg)
  • Økt fokus på talentutvikling/talentforvaltning - Thomas Dahl redegjorde
  • Samspill A-lag og breddefotballen -
  • A-lagets kamper - oppmøte
5. Baner og anlegg - Per
- En vanskelig kabal, der alle må ha forståelse for at man ikke får optimale treningsforhold til enhver tid. De største/eldste lagene har prioritet kunstgress ved kamper pga belastning av gress. Det samme gjelder treningstider i perioden mai-oktober. Ny kabal for treningstider vil være klar rett over påske, men store endringer fra dagens plan Høiås/Folkvang blir det ikke. Dvs at tider på Høiås overføres KG, mens tider på Folkvang overføres Høiås(Ullerud når den åpner ca 10.mai) Sjuerlagene får en økt på KG midt i uka, mens femmerne trener på Ullerud i uka og KG i helgene.

6. Kompetanseutvikling - trenerkurs:
- Det blir kurs, og det legges opp til samarbeid mellom klubbene i Follo Sør for å få lagt en god kursplan.

7. Materiell
- Helge Moen redegjorde for hva slags materiell de ulike lagene skal ha. Han har satt opp en oversikt som er sendt ut til lagene.

8. Krav til bilag etc.
- Viktig at alle spillere blir registrert inn til DFI, spesielt i forhold til forsikring. Alle bilag i forbindelse med utgifter som lagledere har må tas med DFI-kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar