mandag 18. mars 2013

Treningstider vår/sommer/høst

Da har jeg startet arbeidet med treningstider. Målet er å gjøre færrest mulige endringer på dager, da jeg vet at mange lag har innarbeidet gode treningsuker ut i fra hvordan det er i dag.  Det som vil påvirke oppsettet er lagenes kampdager i seriespillet, samt at det skal gjøres en mest mulig rettferdig fordeling.  A-laget skal trene på KG inntil Seiersten åpner for trening ca 1.mai.  Disse trener mandag, tirsdag, torsdag og fredag 16:30-18:00, men trenger ikke mer enn halv bane på to av øktene.  Dette betyr at vi får en overgang på tr.tider i april, da disse tidene vil frigjøres når Seiersten blir fast treningsarena for A-laget.

I tillegg har vi selvsagt den utfordring at vi ikke vet når KGB er klar.  Håpet er jo at den er trenbar rett over påske, men pr. i dag kan det se ut som om det kan bli vanskelig. Derfor holder vi dagens treningstider i gang til det blir en avklaring på dette.

Jeg tar selvfølgelig mot innspill fra trenere og lagledere på dette, men kan ikke garantere noe som helst.  Når Ullerud åpner så skal alt bli så mye bedre, men inntil det blir det trangt om saligheten på banene våre...

Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar