onsdag 15. januar 2014

Kunstgressbanen


Hei!

Vi har hatt flotte forhold på kunstgressbanen hittil i vinter.  Nå som kulda har kommet, ser vi allikevel at undervarmen ikke helt greier å holde banen myk.  Det er spesielt banehalvdelen lengst unna inngangen som ikke får tilstrekkelig varme til at underlaget er perfekt.  Dette innebærer noen hensyn når det skal trenes. 

De eldste lagene skal prioriteres og ha treningstid på den nærmeste halvdelen dersom to lag trener samtidig. Disse er tyngst, og blir mest hemmet av et glatt og hardt underlag.

Det er også en utfordring når det snør.  Da må banemannskapene være på banen omtrent samtidig, og det må gjøres plass til disse i treningsøkta.  Dette fordi undervarmen ikke greier å smelte snøen som legger seg i gresset, og da må den børstes av så fort som mulig.

Til slutt: De lagene som trener sist hver dag må påse at målene rulles av banen, sånn at de som skal måke/børste banen om morgenen slipper dette.  Det blir for dumt at banemesteren må bruke 2-3 timer hver uke å gjøre en jobb som tar lagene toppen fem minutter etter hver økt.

mvh
Bjørn Cato - banemester
Per - koordinator treningstider

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar