onsdag 1. januar 2014

UTSTYR I BUA PÅ KUNSTGRESSET

Vi nærmer oss januar og treningsoppstart for de aller fleste. Som Per har skrevet mye om er det stort press på kunstgressbanen og vi synes alle vi blir tildelt for liten tid der. Vi kan melde om dager når det har vært 110 spillere i aktivitet på banen. Et fantastisk skue.  Noen velger å ha eget utstyr som de bringer til å fra trening, andre baserer seg på å bruke fellesutstyret som ligger i bua. 

I høst ble det fylt opp med godt med baller, padder og vester  i bua slik at nevnte antall spillere fint kunne gjennomføre treninger uten noen manglet utstyr. I dag er det ingen padder igjen, stort antall 4'er baller er borte, det samme med vestene som var der. Det skaper store problemer for alle som skal trene!

For å presisere er utstyret som ligger i bua felles til alle treninger og alle lag, og ikke ment som et suppleringslager hvor man kan hente det man eventuelt mangler. I slike tilfeller skal materialforvalter Helge Moen kontaktes på mobil 918 81 353 eller epost: helgrei@online.no

Vet at flere lag starter allerede 2. januar, og det forventes da at utstyret som skal være der er på plass. Om ikke dette er i orden innen den tid ser klubben seg nødt til å kjøpe inn nytt. Ekstrakostnader til dette vil trekkes fra lagskassene. 

Ordningen med felles utstyr er en god og praktisk løsning, som det er viktig at alle bidrar til fungerer ellers vil den opphøre!

Dersom noen har spørsmål til dette kan Thomas Dahl kontaktes på tlf. 48 17 15 70. 

Sportslig hilsen 
SU

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar