tirsdag 18. mars 2014

Treningstider og kamper fremover

Da begynner vi å nærme oss den tiden hvor fotballen starter å rulle for alvor. Mange lag har lagt ned en formidabel treningsjobb i vinter, og det blir spennende å se hvordan det vil gå med lagene når sesongen starter..

Som vanlig er det viktig at alle kjenner til hvordan kabalen treninger/kamper tenkes løst. Det er en stor jobb å holde orden på alt dette, men hvis dere følger med på info som legges ut her og korrigerer meg der dere ser jeg har gjort en feil, så kommer vi garantert i mål på en god måte.

Når det gjelder gjennomføring av kamper, så er planen sånn:

Femmerlagene spiller kamper på Ullerud Mini. I all hovedsak på onsdager og torsdager. Internserien for 2006 og 2007 gjennomføres som vanlig med partallslagene(2006) på onsdager og 2007 på torsdager. 

Sjuerlagene har Ullerud Sjuer/Ullerudbanen(match) som sine hovedbaner. De fleste sjuerlagene spiller kamper på mandager og tirsdager, men det finnes unntak.

Lagene i 13- og 14-årsklassen spiller kamper på Ullerud Match og noe på Seiersten.

De eldre lagene har i all hovedsak Frogn KG som kamparena.

Bakgrunnen for denne fordeling er enkel. De eldre lagene, og seniorlagene spesielt, skader gressbanene i langt større grad enn de yngre.  Med en normal vår i tiden som kommer, vil vi kunne tilby alle lag fra 14 år og nedover meget gode baner selv om det regner litt av og til. Hvis vi slipper de eldste ned på gresset, vil banen fort bli ødelagt.

Samtidig så er det sånn at de eldre lagene ofte spiller kamper fra 19:30 og seinere. Det betyr at de ikke "stjeler" så mye treningstid på KG fra de yngre.  Det synes vi er viktig.  Vi mener at det er viktig å kunne tilby gode treningsmuligheter, og gjennom denne organiseringen så vil vi kunne få til det.

Når det gjelder treningstidskabalen så er jo den utviklet over år.  Så sant det er mulig, gjør vi færrest mulige endringer på dagens fordeling.  Etter 1.mai vil femmer- og sjuerlagene få mulighet til å trene på gresset på Ullerud. I den nærmeste tiden så er det grusbaner og nærmiljøbaner/binger som er de beste alternativene. Dyrløkkeåsens lag kan trene på Vanntårnet eller i bingen på skolen. Sogsti har sin treningstidskabal på kunstgresset på skolen.  Drøbak-lagene kan trene på Sagajordet eller i bingen på skolen.  Heer-lagene er prioritert på Høiås, fordi dette er deres nærmiljøbane.  Lurer dere på ledig tid på de ulike banene, så ta kontakt med pwollb@gmail.com så lager jeg en plan på dette.

Har dere andre spørsmål og ønsker om treningstid, så er det bare å ta kontakt med Per.

mvh
Per   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar