tirsdag 18. mars 2014

Viktige møter i DFI Fotball


Hei, alle trenere og ledere i breddefotballen.
 
Dere har helt sikkert brukt vinteren godt, og er ivrige etter å komme i gang med sesongen for alvor.

Et eksempel på det gode arbeidet er at Amalie Thue og Anniken Seim, J-14, er tatt ut til regionsamling i slutten av mars. DFI gratulerer!

For å utvikle klubben videre i samarbeid med trenere og lagledere gjennomfører vi to møter i regi av sportslig utvalg de nærmeste ukene.
Thomas Dahl er ansvarlig for disse i samarbeid med styret. Alle lag skal stille med minimum en representant.
 
Trener-/lagledermøte for jentelagene 19. mars:

Trener-/lagledermøte for 11-erlagene 26. mars:

Østfold fotballkrets har også noen viktige aktiviteter de nærmeste ukene. 29. mars er det kick-off for NFF kvalitetsklubb. Dette er et verktøy som tilbys klubbene for videre utvikling. Gjennom god struktur og god kompetanse skapes gode aktiviter - som gir talentutvikling og ungdom som holder på med fotball lenge.  http://www.fotball.no/Kretser/ostfold/klubb/utvikling/Kvalitetsklubb-kickoff/
9. april gjennomføres den store barnefotballkvelden. Her er det ønskelig med deltakere fra hvert årstrinn, gjerne fra de fleste lag, slik at vi kan hente impulser og erfaringer fra andre. Påmeldingsfristen er 3. april, så diskuter innen det enkelte lag/trinn hvem som bør stille.
 
Minner avslutningsvis om at alle lag må sørge at DFI fotball alltid har oppdatert oversikt over trenere-/lagledere. Det innebærer også at alle over 15 år skal ha politiattest: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1316778&CatId=14088
Når det gjelder A-laget arbeider vi med ny trener og flere spillere - følg med på DFI fotball's nettsider. DFI fotball ser fram til en spennende sesong - med fokus på sportslig utvikling.
 
Arild Dregelid
Nestleder DFI fotball
9909 6720

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar