onsdag 17. september 2014

Nå er det tett på banene - samarbeid viktig

Mange trenere/lag merker nå at det er tett om plassen på banene.  Tidligere kvelder der kamper og trening på Ullerud etter 19:30 er vanskelig, betyr at aktiviteter som hittil har vært spredd mellom 17:30 og 21:00 nå må være ferdig før 19:30. 

Mange mister tr.tid på KG og flytter ned på Ullerud. Da blir det fort trangt! Det skaper situasjoner der det er mange som mister litt plass.  Vår oppfordring da er at dere må prate med hverandre, og gjøre avtaler om plassbruk.  Ingen får optimale forhold i de to siste ukene inn mot høstferien. Sånn er det bare.

Vi minner allikevel om at det er meget god plass på Høiås.  Gi beskjed om dere vil trene der i stedet. I tillegg går det an å bruke nærmiljøanlegg som Vanntårnet, Sagajordet og ulike ballbinger i denne perioden.

Mange spør også om innetreningstid.  Der er det sånn at fotballgruppa normalt sett ikke har innetid i haller/gymsaler før etter jul.  For de som skal fortsette treningsarbeidet utover høsten, så er viktig å komme med innspill til hvilken bane/nærmiljøanlegg de ønsker å trene på. Treningstider på KG vil endres minimalt da mange lag ikke er ferdig med konkurransesesongen før langt ut i oktober.  

Det ligger mye logistikk i å få trening/kamper på plass. Spesielt i den kommende perioden. Derfor må vi være fleksible og løsningsorienterte for å få til dette.

mvh
Per - banekoordinator

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar