mandag 11. mai 2015

Det regner og det er en utfordring...


Vi har for få baner i DFI,  selv om en ny bane er like om hjørnet på Seiersten.  Men på dager som dette er det fortsatt krevende å gi alle OK forhold.  I ettermiddag/kveld har det bøtta ned, og det har vært overvann på gresset og Høiås.  Da er det dessverre sånn at noen må trene alternativt, eller i beste fall på treningsfeltet. 

Matchbanen kan benyttes som treningsarena for KM-lagene dersom den er tørr og fin.  I kveld har imidlertid flere lag trent på denne, selv om det har vært overvann. Det er ikke bra.  Noen av dere prøvde å få tak i meg for å få godkjenning for å trene, men det er dessverre sånn at jeg ikke alltid er tilgjengelig døgnet rundt.  I fremtiden skal jeg prøve å være tidligere på ballen og legge ut info om at banen er stengt. Men det er også fint om dere gjør en objektiv vurdering og tenker litt langsiktig når dere skal trene på gresset. For det er veldig lite som skal til dersom flere lag trener på en våt og gjørmete bane. Da kan banen bli ødelagt for resten av vårsesongen.

Dette må vi samarbeide om, og det tror jeg vi skal greie.  Men husk at det er hele 60 lag i klubben( 5er, 7er, 9er og 11er) som bruker Ullerud, og da er det viktig at vi ikke misbruker gresset.

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar