fredag 8. mai 2015

Ullerudbanene - sånn er de lagt opp!!

I starten av sesongen er det alltid sånn at enkelte glemmer hvilke baner som er hvor.  Dette fordi banene endrer/flytter seg pga slitasje, men også fordi noen lagledere rett og slett ikke følger med på kampoppsettet på trenersiden.

Derfor denne påminnelse:

Ullerud Match = 11-banen som ligger på tvers foran kiosken/garderoben.

Ullerud Match er det oppmerket målfelt med rødt på tvers av banen for å spille nier/sjuerfotball.  Disse banene er benevnt med Ullerudbanen Match sjuer A og B, hvor A er den banen som ligger nærmest parkeringsplassen og Ullerudbanen Match sjuer B er den som ligger nærmest skråningen/Skorkebergåsen.

På minifeltet som ligger mot Golfbanen/rundkjøringen, er det to sjuerbaner.
Disse er kalt Ullerud sjuer 1 og Ullerud sjuer 2.   

Ullerud sjuer 1 ligger langs med vollen mot 7-eleven/bilbutikken, mens Ullerud sjuer 2 ligger  bortenfor Ullerud sjuer 1. På Ullerud sjuer 1 er det markert opp to femmerbanen på tvers av sjuerbanen.  Disse heter Ullerud mini 1A og Ullerud mini 1B. Ullerud mini 1A er den som er nærmest Ullerud Match.

Ullerud sjuer 2 er det også markert opp to femmerbaner.  Disse heter Ullerud mini 2A og Ullerud mini 2B.  Dette er femmerbanene 2007 og 2008 skal spille på.

Så er det alltid sånn at noen  lag bare tar den banen som er ledig.  Da blir det fort kaos.  Forsinkelser kan oppstå i kamper, og da er det viktig at laglederne/lagene venter på sin tur på banen laget er satt opp på.  Det er altså ikke første mann til mølla.  Litt rutinerte lagledere må hjelpe de litt ferskere hvis disse gjør feil.  Og med litt dialog og samarbeid så løser alt seg:-)

Treningsfeltet mot Holterteigen er kun for trening!

Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar