onsdag 6. januar 2016

Litt skjerpings folkens

Hei!

Det er allerede nå konstatert av kommunen og prosjektledelsen for Seiersten at det ligger igjen mye søppel etter treningene – her ser dere meldingen:
Det ligger igjen skrot (alt fra bananskall, flasker, papir, tape etc.) på banen. Dette må lederne for de respektive lagene få beskjed (og ansvar) for at blir ryddet etter hver trening.
Ber om at dette blir bekjentgjort for ALLE brukere av banen. Om ikke dette fungerer – at DFI selv klarer å holde orden – så vil vi få utfordringer med å holde banen åpen!


DFI forventer at man overholder dette!

Takk!


 

Med vennlig hilsen

Drøbak-Frogn Idrettslag





Stein Erik Halck

Daglig leder

Tlf DFI-kontoret: 64 90 51 90

E-post:stein@dfi.no

Mobiltlf: 905 15 585


1 kommentar:

  1. Selvfølgelig helt enig i dette, men det går an å si ifra på en mer positiv og konstruktiv måte som appelerer til at vi må skape en trivelig, ren og attraktiv arena for alle. I tillegg at arenaen bør definitivt forlates i den skikk man ønsker å komme til den. Forøvrig blir Seiersten Stadion en fantastisk arena og det er mange som bruker den allerede og jeg vet at til våren kommer det til å være folk der veldig mye. Tror ikke vi som frivillige trenger å få en pekefinger og trusler om steging, prøv heller med et smil og en positiv oppfordring. Takk.

    SvarSlett