søndag 10. januar 2016

Vanskelig og uforutsigbart

Det snør og snør, og derfor er vi usikre på hvordan baneforholdene blir de første dagene denne uka.  På Frogn KG så måker banemannskapene etter beste evne. Men dessverre er traktoren på service, og lånetraktoren kan ikke koples til snøfreseren.  Derfor blir det bare å flytte snøen ut til sidene i første omgang.  Vi får håpe kulda holder seg sånn at snøen holder seg lett slik at den enkelt kan freses bort når utstyret kommer på plass.

På Seiersten er det altså kommunen som måker. Og de gjør den jobben innimellom alt annet. Så om den blir måkt mandag er slettes ikke sikkert.  Derfor har a-laget bedt om treningstid på Frogn kl. 16:30-18.00 mandag.

Lag som skulle ha trent på Seiersten, kan trene på Frogn. Det BLIR trangt, men sånn er det akkurat nå. Dessverre.  Vi kan heller ikke måke Høiås da DFI mangler utstyr.

Men mye snø gir jo lagene en mulighet for å kjøre (kondis)trening på ulike måter. Enten på langrennski, eller på akebrett/kjelke.  Finn en passe lang bakke, la spillerne ake ned og løpe opp i en time. Det gir garantert en perfekt intervalløkt. Og det er jo ikke å forakte nå som vi skriver 10.januar:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar