mandag 5. desember 2016

Viktig informasjon til lagidrettene i DFI!


Viktig informasjon til lagidrettene i DFI!

DFIs administrasjon minner om at alle pengene som tjenes inn på ulike dugnader som kakelotterier, loddsalg, salg av toalettpapir osv. skal inn på DFIs konto.

Det er ikke tillatt å sette penger som er tjent inn i DFI sitt navn på annen konto enn DFIs. Settes dugnadspenger inn på privat konto er dette å anse som brudd på regnskapsloven og det ønsker selvsagt ingen.

I DFI er det slik at alle penger som tjenes inn på dugnader av lagene og eventuelt andre blir godskrevet det laget/gruppe som har jobbet inn pengene. Dette er et prinsipp som følges av de ulike særidrettsgruppene i DFI.

Dersom noen lag har denne type penger på annen konto enn DFI sin, meld fra om dette umiddelbart til dfi@dfi.no – vi vil da ordne opp i dette uten at det får noen konsekvenser for noen. Frist for tilbakemelding settes til tirsdag 13. desember 2016.

Dersom det oppdages at penger er på private konti – og det ikke meldes fra ser vi oss nødt å til melde fra om forholdet til aktuelt gruppestyre og DFI Hovedstyret som avgjør om saken skal tas videre.

Årsaken til denne henvendelsen er at det er fokus på dette fra revisor – og ingen ønsker at DFI skal bli anmeldt for brudd på regnskapsloven.

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder i DFI på E-post dfi@dfi.no eller ved å ringe 64 90 51 90 eller mobil 905 15 585.

 

 

Med vennlig hilsen

Drøbak-Frogn Idrettslag

 

Stein Erik Halck

Daglig leder

Mobiltlf.: 905 15 585

Tlf. DFI-kontoret: 64 90 51 90

E-post: dfi@dfi.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar