mandag 20. mars 2017

Treningstider etter påske - ultimo august

Hei!

Da er vi snart ferdig med vintertreningen, og da blir det noen omrokeringer i forhold til tr.tider grunnet kampdager og kretsens kampoppsett.

Først og fremst betyr dette at alle femmerlagene får treningstid på Ullerud, samt at de har tid på kunstgressbanene i helgen.  Hvis det blir noe ledig tid på KGB, så er 2007-lagene de første som får disponere denne tiden.

Når kampene begynner i april, så er vi også over i den perioden da treningstiden blir borte fordi det spilles kamper på de ulike banene.  Det betyr igjen at alle må se gjennom den ukentlige kampplanen som legges ut hver torsdag, og prøve å fine egnet tr.tid og sted.

Det er fantastisk at vi nå har to kunstgressbaner.  Men totalsituasjonen for klubben er fortsatt prekær når lagene både skal spille kamper og trene.  For selv om vi har fått to nye KGB-er de siste årene, så er det jo sånn at disse har erstattet Høiås og Folkvang.  Det betyr at vi ikke har flere baner å spille kamper og trene på enn før, så det vil fortsatt være nødvendig med streng styring for å få kabalen til å gå rundt.

Mer info om dette kommer selvfølgelig når det nærmer seg seriestart i de aldersbestemte klassene, der nesten 80 lag skal spille kamper med rød DFI-drakt denne sesongen.

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar