tirsdag 24. april 2012

Dommere til sjuer/femmerfotball

Vi ønsker å gjøre noe med dommersituasjonen i klubben. Pr. i dag har vi kun et fåtall aktive dommere i klubben, og vi sliter med å få dommere til kamper i regi DFI Fotball.  Men vi vet at det er mange spillere som har gått kurs, og som gjerne vil dømme dersom det blir lagt til rette for dette. Det dreier seg i all hovedsak om å dømme sjuer og femmerkamper på Ullerud/Høiås og kunstgresset. Mitt mål med denne mail er å opprette en dommerpool, der jeg kan legge ut spillernes(dommernes) kontaktinfo på trenersiden http://dfi-trenersiden.blogspot.com/, sånn at trenere/lagledere kan kontakte dommere til sine kamper.  Det å dømme kamper skal selvfølgelig godtgjøres av klubben. For å dømme en femmerkamp på 2 x 20 minutter så har dette tidligere blitt godtgjort med kr. 75,- kroner, og kr.100,-  sjuerkamp på 2x30 min. Jeg skal diskutere med fotballstyret om disse kan justeres noe opp, for om mulig å skape større interesse for å dømme.

Men i første omgang hadde det vært fint om dere la ut en informasjon på sidene deres om at vi i DFI Fotball trenger dommere, og at det hadde vært flott om vi hadde fått en del navn som laglederne for sjuer/femmerfotballen kunne kontakte. Kampene går stort sett mandager, tirsdager, onsdager og torsdager, fra 17:00-20:00.  Man må ikke dømme hver uke, man dømmer når det passer den enkelte ut i fra den enkeltes aktiviteter med fotball, skole og fritid. Ta også gjerne direkte kontakt med spillere på ders lag som dere vet er interessert i å dømme. Det kan jo være en fin ekstrajobb for flere. Dømmer man et par kamper et par kvelder i uka så er det jo snakk om en god del hundrelapper i lommepenger pr. uke. Det kan vel komme godt med for en 15-16-17 åring:-)