mandag 9. april 2012

Kamper denne uka og videre

Så begynner kampene på kunstgresset, noe som vil påvirke treningstilbudet til lagene som trener der.  Allerede tirsdag kveld spiller DFI 2 kamp 20.15, noe som innebærer at Old-Boys og Skaubygda mister tiden sin denne kvelden. For at lag ikke skal miste for mye treningstid, så kan ikke lagene som skal spiller, påregne å få varme opp på banen. Oppvarming må derfor skje på sidelinja. Unntaket er selvfølgelig dersom lagene kan avgi noe plass til løping og enkle øvelser for lagene som skal spille.

Så sant det er mulig, vil lagene få tilbud om en alternativ tid eller sted. Det betyr enten trening til annen tid, eller til samme tid på Høiås/Folkvang.  Undersøk gjerne selv i hvilken grad deres lag blir "rammet".  Noen lag vil i større grad enn andre, miste tid fordi noen kampdager er mer belastet enn andre. I særdeleshet gjelder dette onsdager og torsdager. Dette kan medføre at vi gjør omrokeringer på kabalen sånn at lag som mister brorparten av sine treninger, kan få et tilbud om trening i et annet lags treningstid.

Når det gjelder gresset, så har vi et håp om å åpne treningsfeltet i løpet av et par uker. Det vil løse en del. Ullerud match, sjuer og femmer satser vi på å åpne ca. 7.mai. Som følge av den tidlige våren kan dette kanskje skje før, men for de som våknet til snøvær i dag, så skjønner man at det også kan drøye enda lengre.

Men uansett. Følg med på trenersiden i tiden fremover. Kamper blir lagt ut uka før, og rokeringer mtp på treninger blir lagt ut samtidig. Vi har "overlevd" en kronglete treningsvinter, og ser nå lyset i tunellen. Så vær litt tålmodig med oss, så håper vi på flotte forhold for alle lag fra mai måned:-)

mvh
Per W

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar