tirsdag 17. april 2012

Noen ting vi kan bli litt bedre på:-)

Sesongstarten nærmer seg med stormskritt, og i løpet av et par uker er de fleste i gang. Her kommer et par ting som jeg håper dere kan huske på under kamper og treninger.
Rydding:
Banemester melder om mye søppel rundt banen etter trening og kamp. Det går i tape, isposer, flasker, snusposer, papir, kaffekopper - altså det meste. Vi tør minne om at det er laget selv som har ansvaret for å rydde etter kamper og treninger. Derfor må de voksne(trenere, oppmenn, lagledere, foreldre) ta et særskilt ansvar. Vår banemann bruker nesten en halvtime hver morgen på å rydde banen. Tid og penger han helst hadde sett blitt brukt på å holde banene i orden. Her er det rom for forbedringer hos oss alle:-)
Rydde målene:
Etter trening og kamp skal målene rulles av banen, både på grus og kunstgress. Også dette sparer banemester for mye tid hver dag. Frem til gresset åpner må han reise mellom Seiersten, Frogn KG, Høiås og Folkvang for å slådde banene. At han i løpet av den tiden skal måtte flytte på 6-10 mål på hver enkelt bane er unødvendig og tidkrevende. Så sett spillerne til å fjerne målene fra banen etter kveldens siste trening. Hvis ingen kommer etter dere, så fjern målene for sikkerhets skyld.
Rydd garderober:
Vi har garderober på Høiås, Folkvang, Seiersten og Frogn KG. Husk å rydde disse i forbindelse med trening og kamp. Husk også motstanders garderobe:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar