onsdag 2. april 2014

Damespillere i fotball søkes:-)


For første gang på mange år stiller DFI med damelag i fotballserien.  De skal spille i 4.divisjon.  Laget består i all hovedsak av jenter i alderen 15 - 19 år, og dette er spillere som også skal spille noen kamper for de yngre lagene.

Derfor er vi som klubb på utkikk etter tidligere damespillere i fotball. Vi har ingen andre ambisjoner enn at dette skal være et godt spilltilbud for de eldste jentespillerne i klubben.  Krav til ferdighetsnivå er ikke høyt, men det er en betingelse at man har spilt fotball før og er i noenlunde fysisk form.

Trener er Per Wollbraaten, og laget trener tre ganger i uka. Tirsdag 16:30, torsdag 19:20 og søndag 17:30.  Alle tre gangene på Frogn Kunstgress. 

Så har du lyst, eller kjenner noen som kan ha lyst, så ta kontakt med pwollb@gmail.com så snart som mulig.  Serien starter allerede 23.april.  Vi har ikke noe problem med å stille lag, men det hadde vært fint om vi fikk tilskudd av litt eldre og rutinerte spillere. I tillegg er vi i akutt behov for en keeper.  Så er man tidligere håndballspiller så skal vi alltids greie å omskolere de som har lyst til å prøve seg:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar