torsdag 24. april 2014

Dømming og introkurs



Dømming

DFI v/undertegnede har de siste 2 årene satt opp dommere til 5-er kampene på Ullerud. Dommere har i hovedsak vært spillere på DFI 99. Dette har vært en fin arena for de som har lyst til å se hvordan det er å dømme i fotball. Man får testet seg i trygge rammer, og man får erfaring å bygge videre på dersom man ønsker det.

Noen av 99-gutta har trivdes veldig godt i dommerrollen, og dømmer nå 7-er kamper. Og vil senere få tilbud om ytterligere kursing. I årets sesong legges det til rette for at spillere fra 2000-årgangen får samme tilbud, både jenter og gutter.

Onsdag 30. april settes det derfor opp ett introduksjonskurs for de som ønsker å dømme, eller vil vite mer om hva dette er. Dette vil foregå på ettermiddagen i Frognhallen. Oppstart kl 18.00 og det vil vare 1-2 timer. Dette er et internt kurs DFI arrangerer selv, og er ment som en første innføring. Etter dette kurset vil spillerne være i stand til å dømme 5-er kamper på Ullerud, og vil bli satt opp som dommer i 5-er kamper på Ullerud hvis den enkelte ønsker det.

5-er kampene på Ullerud spilles i hovedsak onsdager og torsdager, så det er viktig at man kan dømme en av disse dagene (behøver selvsagt ikke dømme hver uke, dere vil rullere).

For påmelding til introkurset, send en mail til vidar@bedre.net

Har du spørsmål – ring Vidar Færgestad på mobil 9056 5750.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar