onsdag 28. oktober 2015

INNEMINICUP LØRDAG 31/10

Hei!

Da er det klart for cup lørdag. Vi har seks lag med fra 2009, og åtte fra 2008.  Alle lag får spille tre kamper hver.  2009-lagene spiller alle sine kamper på halv bane, og spiller med fire utespillere og en keeper. Kampene er på 1x15 minutter på liten bane og 1x13 minutter på stor bane. Alle kamper starter og slutter på signal fra sekretariatet.  Hvis et lag kommer under med tre mål, så kan de sette på en ekstra utespiller. Det benyttes vanlige regler med frispark og innkast.

2008 spiller sine to siste kamper på stor (håndball)bane, med fem utespillere og keeper.

A-laget er arrangør, og stiller med dommere, sekretariat og med kioskdrift der man kan kjøpe kaffe, drikke, og selvfølgelig mange pølser og vafler:-)