onsdag 14. oktober 2015

Seiersten


Hei!
 
Vi har i dag mottatt melding fra Follo Prosjekt vedr bruk av Seiersten – selv om det er offisiell åpning på lørdag kan IKKE stadion benyttes før klarsignal gis av kommunen eller entreprenør. Bruk av banen vil medføre uopprettelige skader ift. Oppmerking.
 
Vi forstår utålmodigheten, men om kort tid blir forholdene for idretten voldsomt forbedret – la oss vente til klarsignal blir gitt. Under her ser dere deler av melding fra Follo Prosjekt:
 
Nå er det viktig at INGEN benytter sluse (nylagt dekke som trenger tiden frem til lørdag for herding). Gjelder alt det blå dekket.
 
Merke-mannen er nå i gang og da er det ekstra viktig at ingen benytter seg av Polytandekket (det røde) før lørdag. Merkingen trenger en natt på å herde/tørke så det blir først på lørdag det er adgang til både løpebanen og fotballbanen.
 
Jeg ble forespurt om det kunne være aktivitet på banen fk. søndag, men det går ikke for da skal merke-mannen fortsette med detaljmerking. Detaljmerking og noe komplettering vil pågå noen dager ut i neste uke og dermed er hele stadion stengt inntil det blir gitt tillatelse fra entreprenør eller kommunen om at den kan brukes.  
 
DFI som klubb forholder seg selvsagt til dette – og beskjed er også gitt til Follo Prosjekt.
 
De respektive grupper – spesielt fotball, friidrett og til håndball (benytter ofte banen til oppvarming) gir beskjed om dette til alle lagledere og trenere – takk!
 
 
Vi sender ut melding til samtlige når vi får informasjon om når stadion kan benyttes!
 
Dette til informasjon.
 
 
Med vennlig hilsen
Drøbak-Frogn Idrettslag
 
Stein Erik Halck
Daglig leder
Tlf DFI-kontoret: 64 90 51 90
Mobiltlf: 905 15 585

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar