onsdag 21. oktober 2015

Seiersten igjen

Hei!

Vi håper og tror at Seiersten snart åpner for trening. Planen er 1.november, men det kan sikkert gå noen dager over. 

Derfor beholder vi eksisterende treningstider inntil videre.

Ny, men ikke veldig endret treningskabal vil komme på plass snart.  Det betyr at vi mest sannsynlig vil beholde den modellen vi har brukt tidligere år, men at de yngste, som tidligere har måttet trene på grus, får Frogn KG som sin hovedarena for trening i stedet for Høiås/grus. Hvor grensen går aldersmessig må vi se litt nærmere på, men alle vil få treningstid på Seiersten. De yngste mest sannsynlig i helg.

I tillegg vil vi innføre trinnvise treninger ute allerede fra det yngste trinnet, altså 2009 (og 2008, 2007, 2006, 2005, 2004). Det betyr at 2009-lagene vil få felles treningstid der vi legger opp til at lagene skal trene sammen på KG.  Dette krever at klubben, om ikke lenge, arrangerer trinnvise møter der vi ser på hvordan lagene kan samarbeide på treningsfeltet for på best mulig vis få utnyttet de enkelte lagene/skolenes trenerressurser og at spillere og ledere/trenere på trinnet blir kjent på tvers av skolene.

DFI Fotball kommer snart tilbake til dette. Vi skriver oktober 2015, og i november går DFI Fotball inn i en ny tid med to vinteråpne kunstgressbaner. Det blir veldig mye bedre enn sånn vi har hatt det.

For alle:-)

mvh
Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar