mandag 5. oktober 2015

Treningstider ute og inne

Hei alle!


Da begynner det å nærme seg sesongslutt, og mange lurer på hva og hvordan treningstider skal fordeles.


For de aller yngste så er det sånn at det er meget begrenset med hallplass. I utgangspunktet blir det sånn at 2009- og 2008-lagene får et innetreningstilbud i sitt nærmiljø/skole.  Når dette er fordelt er det mulig at 2007-lagene kan få noe innetid.


Når det gjelder utetrening på Seiersten og Frogn KG vil det lages en kabal på dette som skal gjelde fra 1.november til ca. 1.mai. Denne planen blir lagd denne uka, og sendt SU for godkjenning neste uke.  
Vi legger opp til trinnvise utetreninger for hele årstrinn allerede fra de som går i 1.klasse(2009).  Det betyr at vi kommer til å samle trenere/lagledere i de ulike årsklassene, og lage en mal/plan for samarbeid på tvers av de ulike skolene.  Dette for å utnytte trenerressursene som finnes på trinnene på tvers av skolene. Dette for å unngå at ungene får veldig ulike opplegg, samt at vi så tidlig som mulig etablerer et samarbeid i hver årsklasse.


En annen utfordring vi har er at vi har mange og ivrige foreldre/trenere som gjerne vil trene hver dag.  Dette har klubbens sportslige utvalg sagt at de ønsker å ha litt styring med. Det vil derfor være sportslig utvalg og sportslig leder som vil godkjenne de endelige treningstidene, og følge opp dette mot de ulike lagene.
Målet er at vi legger ut de nye treningstidene i uke 42/43.  Det er mye koordinering som må på plass, og vi vil også prøve å hensynta hvilke ukedager de respektive lagene har trent på inntil i dag.


Mvh


Per
Koordinator baner/treningstider
DFI Fotball

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar